OFFICELAB CAMPUS ADLERSHOF

Localizació Adlershof Alemanya
Client OfficeLab Campus Adlershof GmbH & Co. KG
Arquitectes GBP Architekten GmbH
Enginyers plan B-Beratende Ingenieure GmbH
BIM MEP enginyers Enginia BIM Engineering
Superfície aprox. 29.800 m²
Tipologia d’edifici Oficina
Costos de construcció
Costos de instal·lacions
Fases del projecte Projecte bàsic i executiu
Període de disseny BIM 2020

Technical design by Plan B – Beratende Ingenieure

Supported modelling by Enginia BIM Enginering

El Campus OfficeLab serà un complex d’oficines avantguardista que oferirà espais moderns, flexibles i versàtils, especialment dissenyats per a empreses de alta tecnologia. La seva estructura permetrà adaptar les àrees comercials en seccions de diversos mides, proporcionant així una gran flexibilitat d’ús. Els edificis, amb la seva disposició en forma de “L”, crearan una estructura oberta amb múltiples accessos al complex.

OLC significa una barreja integrada d’usos que ofereix un espai perfectament escalable per a empreses innovadores gràcies al seu inusual concepte arquitectònic que facilita la creació de conceptes d’oficina contemporanis individuals, I+D, Indústria 4.0, prototipatge i sales d’exposició al voltant del pati central.

Per assegurar l’eficiència i precisió en l’execució del projecte, s’ha dut a terme un modelat i coordinació BIM (Building Information Modeling). Aquest enfocament tecnològic permet una integració detallada dels diferents aspectes de disseny, construcció i gestió del projecte. Gràcies al modelatge BIM, s’ha aconseguit una millor visualització i planificació dels espais, així com una coordinació més efectiva entre els diferents equips involucrats en la construcció. Això ha contribuït a reduir errors, minimitzar repeticions de treballs i optimitzar el rendiment general del projecte.