SOBRE NOSALTRES

Visió

“Ser líders en la implementació de la metodologia BIM, transformant la indústria de la construcció amb tecnologia innovadora i solucions integrals, per construir un món més eficient i sostenible.”

Misió

“Proporcionar serveis de consultoria BIM de la més alta qualitat, acompanyant els nostres clients en el procés d’adopció de la metodologia, oferint capacitació especialitzada, desenvolupament de projectes i assessorament tècnic, per impulsar l’excel·lència i l’èxit en els seus projectes BIM.”

Els nostres valors

INNOVACIÓ

La nostra empresa BIM es distingeix pel seu enfocament cap a la innovació constant en la implementació de solucions BIM, per oferir als nostres clients un valor afegit i avançar-nos a les necessitats canviants del sector BIM.

PROFESSIONALITAT

Ens guiem pels estàndards més alts de professionalitat, on cada membre de l’equip està compromès a brindar un servei impecable, demostrant puntualitat, ètica i una comunicació clara i efectiva en totes les interaccions amb els nostres clients, assegurant la confiança i l’èxit en cada projecte .

COMPETÈNCIA TÈCNICA

Comptem amb un equip altament competent en la metodologia BIM, amb ampli coneixement i domini de les eines i tecnologies més avançades, brindant solucions precises i eficients que compleixen els requisits tècnics més exigents.

QUALITAT

La nostra empresa BIM es compromet amb la qualitat a cada etapa del projecte, des del disseny fins a la construcció, assegurant resultats superiors, compliment d’estàndards i satisfacció total dels nostres clients.

COMPROMÍS

Estem compromesos amb l’èxit dels nostres clients, assumint-ne la visió i les metes com les nostres pròpies, treballant en estreta col·laboració per superar desafiaments, complir terminis i lliurar projectes BIM d’excel·lència, establint relacions duradores basades en la confiança i el compromís mutu.

Els nostres clients més fidels

En col·laboració amb Planteam Schwarz amb seu principal a Berlín realitzem nombrosos projectes conjutament amb el seu equip d’enginyers.

Enginia BIM Engineering

Departament BIM a Barcelona

Planteam Schwarz

Departament d’enginyeria a Berlín, Hamburg i Atenes